TV 2 relanserer nå Tippekampen i samarbeid med Get.

Pressemelding: Og alle Get-kunder får en fast kamp fra engelsk Premier League hver lørdag. Hele 18 år er gått siden sist gang engelsk toppfotball gikk fast på en åpen kanal i Norge, men fra og med lørdag 4.februar er Tippekampen tilbake på norske tv-skjermer – i hvert fall hos Get.

-Denne vinteren og våren gjør vi en rekke forbedringer i tv-tilbudet vårt. Vi vil løfte frem og tilgjengeliggjøre norsk underholdning, serier, filmer og ikke minst sport på en måte som ikke har vært gjort før. Relanseringen av Tippekampen er en viktig del av satsingen på premium sport, i tillegg til Eliteserien der alle kampene vil være tilgjengelig for Get-kundene fra 1.april 2017, sier Torbjørn Ellingsen Aamodt, produkt-og innholdsdirektør i Get.

Get og TV 2 inngikk i januar en ny langsiktig samarbeidsavtale. Tippekampen lanseres som et ledd i dette samarbeidet, og nå er også alle TV 2s kanaler tilgjengelig på Gets tv-app hvor som helst i Norge.

Gets kunder kan vente seg flere lanseringer og nyvinninger i tiden som kommer.

-2017 blir et spennende år å være tv-kunde hos Get. I januar gjorde vi stort sett alt innholdet på plattformen vår fritt tilgjengelig for alle kunder. Nå lanserer vi Tippekampen med TV 2 hvor kundene fritt kan se Premier League hver lørdag kl. 16:00. Fra 1.april blir alle kamper i Eliteserien og OBOS-ligaen tilgjengelig, og de neste ukene og månedene vil det komme en rekke nye tjenester i samarbeid med våre samarbeidspartnere, avslutter Torbjørn Ellingsen Aamodt.

Fakta om Tippekampen:

Allerede 4. februar sparkes ballen i gang mellom et Liverpool på medaljejakt og et Hull med potensielt tre nordmenn på banen. De neste Tippekampene er deretter Manchester United-Watford lørdag 11. februar og Southampton-Arsenal lørdag 25. februar. Tippekampene sendes på TV 2 Sportskanalen som har kanalplass 23 på Get-boksen, og TV2 Sportskanalen er tilgjengelig på nettbrett og mobiler i Get-tv appen hvor som helst i Norge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here